Rf- Mikroneulaus

Rf-Mikroneulaus tekniikka yhdistää nämä kaksi hyvää hoitomenetelmää yhteen. Hoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

Mikroneulauksella hoidetaan ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.

Mikroneulaus anti-akne hoitoaineilla häivyttää aknearpia ja parantaa ihon kuntoa.

Mikroneulaus tehdään aina kertakäyttöneulalla ja vain tähän tarkoitukseen tarkoitetuilla aineilla! Mikroneulaus ei ole kovin kivuton, iho voidaan kuitenkin puuduttaa ennen käsittelyä. Neulauspäässä on mikroneuloja, jota liikuttaa mikroneulauslaite. Neulojen pituutta säädellään ihon paksuuden ja ihon eri kohtien mukaan, mm otsalla lyhyempi ja poskilla pidempi.

RF-eli  radiofrekvenssihoidon avulla iho supistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon pinta- ja keskikerroksia  johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Energia lisää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Hoidon tuloksena solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Laitteen tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. 

Parhaan tuloksen saat sarjahoitona tehdyistä hoidoista. Sarjahoidon laajuus on aina asiakaskohtainen ja riippuu ihon ongelmatasosta kuitenkin 3-5 hoidon sarja on monelle sopivaa. 

Vartalohoitona myös mm. Selluliitin tasoittamiseen selluliittia vähentävillä seerumeilla esim käsivarret, vatsa, reidet, pakarat. 

Kasvohoito sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan vahvistaa sitä, myös aknearpien häivyttämiseen, kun ihon tulehdustila on ohi.

Jaa tämä sivu