RF-Mikroneulaus/Fractora

Rf- Mikroneulaus/ Fractora hoito

Tehokas hoito ryppyjen ja hienojuonteiden poistoon sekä ihon napakoittamiseen ja kiinteyttämiseen.


Fractora-hoito (Fraktionaalinen kasvojenkohotus) on laitehoito, joka kiinteyttää ja parantaa ihon rakennetta sekä poistaa tehokkaasti ryppyjä, hienojuonteita, veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.


Hoidossa kasvojen ja kaulan veltostunutta ihoa kiinteytetään ilman kirurgiaa. Fraktionaalinen hoito tasoittaa myös arpia ja esimerkiksi auringon aiheuttamia pigmenttimuutoksia.


Fractora-hoidossa yhdistyy kolme ihoa kiinteyttävää hoitomuotoa: mikroneulaus, lämpöaallot ja radiofrekvenssi. Tämä medikaalinen hoitomuoto on tehokas kohottamaan kasvoja ja parantamaan ihon laatua. Hoito suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa vuodessa ihon kunnosta riippuen.

Hoidon myötä iho uudistuu, rypyt silottuvat, pigmenttiläiskät tasoittuvat ja ihohuokoset pienenevät - ihosi tuntuu täysin uudistuneelta hoitosarjojen jälkeen!


Tämä onkin Kauneushuone LadyD toiseksi (HIFU:n jälkeen) suosituimpia hoitoja ikääntyvän ihon ja kaksoisleuan hoidossa.Kasvohoito sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan vahvistaa sitä, myös aknearpien häivyttämiseen, kun ihon tulehdustila on ohi.


Hoito tehdään aina kertakäyttöhoitopäällä ja vain tähän tarkoitukseen tarkoitetuilla aineilla! Fractora mikroneulaus ei ole kovin kivuton, iho voidaan kuitenkin puuduttaa ennen käsittelyä. Neulauspäässä on mikroneuloja, jota liikuttaa mikroneulauslaite. Neulojen pituutta säädellään ihon paksuuden ja ihon eri kohtien ja iho-ongelman mukaan. Hoito voidaan suorittaa myös neulaattomasti, jos ihon ongelmat ei sitä vaadi.


RF-eli  radiofrekvenssihoidon avulla iho supistuu ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon pinta- ja keskikerroksia  johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Energia lisää ihoa kiinteyttävän kollageenin muodostusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Hoidon tuloksena solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Laitteen tuottama lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. 

Parhaan tuloksen saat sarjahoitona tehdyistä hoidoista. Sarjahoidon laajuus on aina asiakaskohtainen ja riippuu ihon ongelmatasosta kuitenkin 3-5 hoidon sarja on monelle sopivaa. Fractora hoitojen hinnat


- Kasvot ja leukalinja 139e

- Kasvot, leukalinja ja kaula 149e

- Kasvot, leukalinja, kaula ja decolte 169e


Jaa tämä sivu

unsplash