Blogi

05.11.2022

Marraskuussa aloittanut aikuispuolen kosmetologiopiskelija harjoittelee meillä kasvohoitoja maanantaisin ja perjantaisin vuoden loppuun asti! Janiina on reipas ja erittäin hyvä asiakaspalvelussa, jolta onnistuu laitekasvohoidot kuin kokeneelta tekijältä!

Nyt on siis hyvä aika ottaa anti-age RF-kasvohoidon edulliseen 49e hintaan! Rf hoitoa suositellaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi sarjahoitona. Tammikuussa saamme mahdollisesti toisen harjoittelijan kun Janiina jatkaa opintojaan koulussa.

01.12.2022

Joulukuussa meillä aloittaa uusi kynsitekijä, Mariliis.

Hän on yksi Hämeenlinnan parhaimmista kynsitekijoista. On todella mukavaa saadaa näin ammattilainen tekijä mukaan!

Kuvia hänen töistään näette instagrammissa @namaranails 

14.11.2022

2  viikkoa on mennyt todella äkkiä muuton jälkeen.  Ihana kun ollaan saatu monta uutta  ripsi-, HIFU- ja kestopigmetointi asiakasta, mutta parasta on ollut työskennellä jo vakkareiksi muodostuneiden asiakkaiden kanssa! Olette kultaa! Ilman teitä ei olisi meitä! Kiitos kun valitsette meidät ja teemme parhaamme,  jotta lähdette entistä kauniimpina ja onnellisimpina hoitojemme jälkeen! ❤️

4.11 klo 17-19 pidettiin avajaiset, jotka oli huikeat. Vilskettä ja vilinää riitti. Kiitän kaikkia osallistuneita, erityisesti perhettäni, liikekumppaniani Viktoria,  kosmetologiopiskelijaharjoittelijani Janiina, asiakkaitamme ja valokuvajaamme Hanna Metsäranta PieniPhotoPajalta.

Tästä on hyvää jatkaa! 

Nähdään ja lämpimästi tervetuloa!

Muistakaa käyttää meidän marraskuun tarjouksia!

Muuttopuuhia

Muutamme isompiin tiloihin. Uusissa tiloissa on valoisat ikkunalliset huoneet, rauhallinen tunnelma ja personallinen sisustus. 

Avaamme uudessa paikassa heti 1.11.22

Ajanvarauskalenteri on auki ja meillä on muuton kunniaksi tarjouksia

Mm. Kaikki ripsihuollot 1h15min 49e

Geelilakkaus 40e

Hifu ja kestopigmetoinnit -10%

Viktorian tekemä tyvitäyttö pmu tekniikalla. Kestopigmetointi on oiva tapa säästää aikaa aamukiireistä. Kestomeikki kestää eikä sotke. Voit varata ajan konsultointiin: varaa.timma.fi/ladyd

 Kestopigmetointi on oiva tapa säästää aikaa aamukiireistä. Kestomeikki kestää eikä sotke hikoilessakaan. - Viktoria


Todellisia tuloksia HIFU:lla!

Sattuko Hifu-hoito?

☀️28.05.2022

• HIFUsta puhutaan nykyään paljon sen tehokkuuden ja monipuolisuuden vuoksi. 

• Keskustelupalstoilla löytyy mielipiteitä laidasta laitaan. Jotkut niistä väittävät, että hoito on kivulias, siitä jää mustelmia ja iho on turvonnut jonkun aikaa.. Tuo ei pidä ihan paikkaansa! HIFU ei aiheuta mustelmia eikä turvotusta! Herkin iho saattaa punoittaa sen päivän, joskus poskiluuiden kohdalle jää pieni "hifu kihelmöinti", joka menee ohi.

• HIFU-hoito ei ole täysin kivuton, mutta ei myöskään kivulias, hoidon aikana ihossa tuntuu pientä pistelyä ja lämpöä. Mitä syvemmellä ihoa käsitellään sitä voimakkaampi tunne on. Kuitenkin 1,5-3mm syvyydessä hoito on melko huomaamaton ja vasta 4,5mm syvyydessä tuntuu isompaa pistelyä.

• Olen saanut HIFU hoitajan koulutuksen, sekä HIFU laitteeni on todella älykäs ja monipuolinen, pystyn hoitamaan ihoa 4,5mm syvyydessäkin kivuttomasti! 

• Monet asiakkaat ovat kehuneet hoitoa, vaikka alkuun jännitys on ollut suurikin. 

❤Tervetuloa siis Hämeenlinnaan HIFU hoitoon kauempaakin, sillä nyt toukokuun loppuun asti on käynnissä kampanja, saat kasvo ja leukalinja HIFU hoidon hintaan

199e (Norm 289e),

Käsittelyn aikana myös kasvot puhdistetaan ja saat koneellisen lymfaboots hieronnan jaloille tai käsille kaupan päälle! 

Hifu & kevät

Ihana kevät on vihdoin täällä! ☀️ Aurinkoiset päivät piristävät mieltä ja yleinen mieliala kohenee. Viime viikkojen aikana olenkin tehnyt monia kasvohoitoja ja tietenkin HIFU -hoitoja.

Keväällä on hyvää antaa iholle energiaboostin, jolloin sen toiminnot paranevat. Vielä ehtii saada kesäksi kaunis ja nuorekkaampi ilme HIFU:lla. 

Eilen hämmästeltiin asiakkaan kanssa HIFU:n tehokkuutta, kun muutokset näkyi heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen mm.  silmienympäryysalueen juonteiden selkeänä madaltumisena. Vaikka olen nähnyt näitä nopeita muutoksia, silti joka kerta se ilahduttaa kovasti. Ja mikä parasta HIFUn boostamana ihon tehostettu toiminta jatkuu 2-3kk ajan, jonka jälkeen nähdään hoidon lopulliset tulokset.

HIFUn tulokset ovat tietenkin yksilölliset. Jos iho on kovin löystynyt tai couperosa on laajalle alueelle levinnyt, saatetaan tarvita muutama hoitokerta parhaiden tulosten saavuttamiseksi. 

☀️ Käytössäni on laadukas 5D HIFU laite, jolla pystyn tekemään hoidon mahdollisimman kivuttomasti ja monipuolisesti.

☀️ HIFU hoidon tulokset ovat nähtävissä jopa heti HIFU-käsittelyn jälkeen. Mm silmänympärysihon juonteet madaltuu heti.

RF-MIKRONEULAUS YHDISTELMÄ-hoito:

☀️Hoidon jälkeen ihosi on näkyvästi sileämpi ja heleämpi!

16.11.2021

01.01.2023

Kosmetologi-opiskelija Janiina jatkaa meillä harjoitteluaan huhtikuulle asti!

Hänen palveluihiin tulee tuttujem kasvohoitojen lisäksi jalka- sekä käsihoidot ja kasvohieronta!


Jalkahoito 39e

SPA-jalkahoito 49e

SPA-käsihoito 39e

Kasvohieronta 25e


Tammikuun loppupuolella meillä aloittaa uusi ripsitekniikki Oona, joka tekee hetken klassisia ripsienpidennyksiä hieman edullisempaan hintaan. Oonan töistä ei saa viikon takuuta, ja työskentely on hieman kokeneen ripsitekniikon hitaampi.

Uudet klassiset ripsienpidennykset 65e

Huolto, klassiset 40e


Kynsipalvelut on -15% uusille asiakkaille!


Todellisia tuloksia HIFU:lla!

☀️Säästä aikasi ja hoida ihosi kerralla kuntoon kahdella tehokkaalla hoitomenetelmä yhdistelmähoidolla!

☀️Hoito stimuloi ihon luonnollista kollageenin ja elastaanin tuotantoa, mikä tuo pitkäkestoisia parannuksia muun muassa ihon väriin ja kimmoisuuteen.

🚫RF-hoitoa ei voi tehdä mikäli sinulla on jokin seuraavista: sydämentahdistin, ihosairaus, syöpä, olet raskaana tai imetät, vakava sydänsairaus tai diabetes, silikoni- tai muu täyteaine hoitoalueella.

☀️Mikroneulaus stimuloi kollageenin muodostumista ja kiihdyttää elastaanin tuotantoa kudoksessa. Mikrokanavat voivat kuljettaa jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita ravitsemaan ihoa.  Hoitaa ihon couperosaa, pigmenttimuutoksia, madaltaa juonteet ja häivyttää arvet, kohottaa veltostunutta ihoa!

-Olen tehnyt HIFU- kasvojen sekä intiimialueen nuorennushoitoja jo muutaman kuukauden ajan ensimmäisenä ja tällä hetkellä ainoana Hämeenlinnassa . HIFU-käsittelyyn on tullut asiakkaita luokseni Hämeenlinnaan monen sadan kilometrin päästä mm. Joensuusta, Jyväskylästä, Vantaalta, Espoosta, Turusta.. Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä HIFU-hoidon tuloksiin, sekä amnattitaitooni.  Teen HIFU-käsittelyä asiakasta kuunnellen, ja siksi hoito on ollut monelle yllättävän kivuton aiempaan kokemukseen verraten. Asiakkaan tyytyväisyys tekee minut enemmän kuin iloiseksi. Teen työtäni sydämellä ja olen täällä Teitä varten! ❤ 

-HIFU-käsittely hoitaa myös couperosaa ja pigmenttimutoksia ihossa, kasvokohotuksen lisäksi. Hoito ei vaadi sarjahoitoja kuten muut kohottavat hoidot. Keski-ikäiselle saattaa 1 HIFU-käsittely riittää jopa vuodeksi eteenpäin! Toki mitä vanhempi on, sitä nopeammin vaikutus häviä. 4-6 kk jälkeen voi olla tarve uusia hoito. 

-HIFU (High-intensity focused ultrasound) perustuu suuritaajuiseen ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan vaikuttamaan tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa.

HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system). Kudoksessa ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin uudistumista, mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. Ultraääni vaikuttaa kasvoilla 4,5mm syvyyteen, minne normaalisti ylletään ainoastaan kirurgin veitsellä. Vartalohoidoissa HIFUn ultraääni pääsee vaikuttamaan jopa 13mm syvyyteen, jolloin tietyn alueen laihdutus ja kohotus prosessi saadaan kiihdytettyä muun liikunnan ja dietin lisäksi juuri haluttuun kohtaan kuten esim. vatsa. Pitää ymmärtää, ettei hoito toimi pelkiltään, jos jatkaa epäterveellistä elämänlaatua. HIFU-vartalohoidoissa voidaan hoitaa allit, pakarat, vatsan. Jos olet valmiiksi laihduttanut, mutta iho roikkuu kilojen lähdettyä, niin tässäkin HIFU-hoidolla saadaan iho kiristettyä. 

-tulehdus iholla tai hammastulehdus -täyttöaineen alueille (täyteaineet tulisi otta HIFU käsittelyn jälkeen).

9.12.2021 päivänä on julkaistu Hämeen Sanomissa artikkelin uudesta HIFU-intiimialueen hoidosta, jonka teen hoitolassani. Hoito on tuonut paljon kysymyksiä ja ihmettelyä. Asiasta puhuminen on monelle vielä tabu, mutta ei minun mielestäni, sillä se koskee monen naisen arkea ja jos siihen löytyy mahdollinen hoito, miksi olla hiljaa?

9.12.2021 päivänä on julkaistu Hämeen Sanomissa artikkelin uudesta HIFU-intiimialueen hoidosta, jonka teen hoitolassani. Hoito on tuonut paljon kysymyksiä ja ihmettelyä. Asiasta puhuminen on monelle vielä tabu, mutta ei minun mielestäni, sillä se koskee monen naisen arkea ja jos siihen löytyy mahdollinen hoito, miksi olla hiljaa?

Tänään poistin asiakkaalta monta erikokoista varsiluomea kaula- ja dekolte alueelta! Aikaa meni 30min. Täytyykö sanoa kuinka iloinen asiakas oli kun pääsi vihdoin varsiluomistaan eroon. Mahtavaa tunne kun saa näin vaikuttaa asiakkaiden elämään! 

14.10.2021

Kauan odotettu HIFU 5D kasvojen veitsetön ja neulaton kohotushoito on nyt saatavilla hoitolastani ja on tällä hetkellä Hämeenlinnan keskustan ainoa HIFU-laite. 

Olen myös käynyt laitteen laajan koulutuksen ja olen sertifioitu HIFU-hoitojen  ammattilainen.

Ainutlaatuisen laitteestani tekee sen tehokkuus ja monipuolisuus. Eri hoitoalueille on saatavilla omat hoitopäät, mikä tekee esim. silmänympäryysihon hoidosta kivuttoman!

Vartalon HIFU-hoito vatsan alueelle.

Vartalon HIFU-hoito vatsan alueelle.

Jaa tämä sivu

Hoidettavat alueet käsittelen aina vähintään kahdessa eri ihon syvyyskerroksissa, mikä tekee hoidosta tehokkaan. Kasvoja pääse hoitamaan jopa 4,5mm syvyydessä smas kerroksessa, jossa ihon nuorekkuuden kannalta tärkeät toiminnot tapahtuvat. Kasvokohotushoito alueet ovat otsa, posket, suunympäryys, leukalinja, kaula ja dekolte.

Hoidon tulokset näkyvät osittain heti ja lopulliset tulokset näkyvät n.2kk kuluttua. Usein yksi hoitokerta riittää saamaan näkyviä tuloksia, todella vaativissa tapauksissa 2 hoitokertaa 2kk päästää ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Vartalohoidoissa alue voidaan käsitellä 13mm syvyydessä! Eli silloin pääse rasvakerroksen läpi smas kerrokseen kiinteyttämään ihoa polttaen samalla rasvasoluja. Vartalohoidoissa voidaan käsitellä allit, vatsan, pakarat ja peppu. 

Marraskuussa HIFU-hoitovalikoima laajenee emätin hoitoihiin, sillä voidaan myös kiristää emätintä, mikä auttaa vitsankarkailu vaivaan ja kosteustasapainoon. 

Ihana uutuus hoito on rantautunut hoitolaani. Supersuosittu lymfaboots eli koneellinen paineluterapia. Kiihdyttää kuona-aineiden poistoa, rentouttaa väsyneitä jalkoja/käsiä sekä auttaa palautumaan treenistä. Tehokas selluliittia vastaan. Omana hoitona tai päähoidon yhteydessä lisäpalveluna 5-20e!

Ihana uutuus hoito on rantautunut hoitolaani. Supersuosittu lymfaboots eli koneellinen paineluterapia. Kiihdyttää kuona-aineiden poistoa, rentouttaa väsyneitä jalkoja/käsiä sekä auttaa palautumaan treenistä. Tehokas selluliittia vastaan. Omana hoitona tai päähoidon yhteydessä lisäpalveluna 5-20e!

unsplash